Ontbijt | Lunch | Tea-room

Groepen

Brasserie Westfront Nieuwpoort

Voor groepen vanaf 12 t.e.m. 40 personen kunnen wij op aanvraag ontbijten, recepties,  rouwmaaltijden, menu's en buffetten verzorgen.  Neem gerust contact op met ons via kaaizicht@gmail.com of telefoon voor uw verdere vragen of wensen. 

Voor groepen die een uitstapje plannen naar het Albertmonument te Nieuwpoort zijn wij de ideale stopplaats voor een middagmaal of koffie met gebak voor uw groep!

Op amper een boogscheut van het monument en het museum Westfront kunt U onze prachtig ingerichte zaak terugvinden waar U terecht kunt voor een stevig ontbijt, een middagpauze met broodjeslunch of soep, een 4-uurtje met een pannenkoek of wafel, ... etc. Ook voor rolstoelgebruikers zijn wij makkelijk toegankelijk wat kaaizicht is  de uitgelezen plaats maakt voor een uitstapje zonder zorgen!

Bezoek hier alvast de site van visit-nieuwpoort

Vergader - seminariezaal
Immo en Agences

We beschikken over een zaal voor syndic vergadering die tijdens de dag beschikbaar is. Het gebruik van de zaal is gratis.
We verwachten wel 2 consumpties per persoon per samenkomst. De zaal is beschkbaar tot 30 personen voor vergaderingen.

De zaal huren voor avondevenementen of seminarie kan vanaf 18u tegen een forfaitaire prijs van 70€ per 1,5 uur. Het verbruik van 2 consumpties wordt verwacht.

Zaal voor rouwmaaltijden Nieuwpoort

Vraag vrijblijvend informatie over onze mogelijkheden via kaaizicht@gmail.com